top of page

IN JE ELEMENT

IN JE ELEMENT

YOGA & HET KELTISCH JAARWIEL

Samen met Bianca Hulleman bieden we je een volledig verzorgde dag waarop we ons bewust verbinden met de elementen, door middel van yoga en het Keltisch Jaarwiel. 

 

In de ochtend neemt Iris je mee op een ontspannen reis langs zachte yoga-oefeningen waarbij je contact maakt met de elementen in jezelf.  Zo ervaar je de verschillende energieën en kwaliteiten die hiermee verbonden zijn.

 

We pauzeren onder het genot van een heerlijke biologisch/vegetarische lunch, zoveel mogelijk in stilte.

 

In de middag neemt Bianca je verder mee op deze reis door de elementen, en maak je verbinding met het natuurlijke ritme en haar cycli, bezien vanuit het Keltische Jaarwiel.

 

De 4 elementen van het Jaarwiel zijn: Aarde, Lucht, Vuur & Water. Daarnaast is er nog Spirit, ook wel het vijfde element genoemd. Dit is het vormloze wat met alle 4 de elementen verweven is; het de stilte tussen de in- en uitadem, het is de stilte voor en tussen muziekklanken. Het is de ruimte waarin alles zich manifesteert.

 

In het web van het leven is alles verbonden. En als je de verbanden leert zien en voelen opent dit een deur waardoor je weer een diepere laag in jezelf aan kunt boren. Je bent dan nog bewuster en meer in verbinding met de natuur,  jouw natuur.

Ervaar hoe mooi en leuk het is om meer met de elementen verbonden te zijn.

We hebben plaats voor maximaal 8 personen.

Deze geheel verzorgde dag duurt van 10.00 - 17.00 uur en kost € 85,- per persoon, inclusief de yogaworkshop, het Keltisch Jaarwiel workshop, kruiden thee, verwennerijen en biologisch/vegetarische lunch.

Misschien een leuk cadeau voor jezelf of iemand anders?

Een nieuwe datum is nog niet gepland.

Heb je wel interesse , laat het ons dan weten. Bel 06-81252581 of stuur een bericht.

Wil je meer weten over Bianca en haar aanbod, kijk dan op haar website Het is er al

bottom of page