top of page

YOGA & IRIS

YOGA VANUIT LIEFDEVOLLE AANDACHT EN RUST 

YOGA

In alle lessen wordt de yoga beoefening aangeleerd volgens de Amitabha-stijl, een vorm van Hatha-yoga met aandacht voor het terugvinden van je innerlijke balans (Aplomb), een balans die je terugbrengt naar je natuurlijke staat van zijn.

 

Aplomb-yoga is ontwikkeld door Maartje van Hooft; het is een uitzonderlijk effectieve en ervaarbare methode om te komen tot een maximale stabiliteit van lichaam en geest. 

 

De specifieke vooroefeningen van Aplomb-yoga helpen je om ingesleten spanningspatronen los te laten, te landen in jezelf en hierin krachtig aanwezig te zijn.

Je komt op deze manier tot een innerlijke balans die je draagt, steunt en thuis brengt bij jezelf.

YOGA & IRIS
Bij Yoga & Iris nodig ik je uit om vanuit ontspanning die dragende kracht in jezelf te vinden.
 
In een boeiend samenspel van lichaamsoefeningen, meditatie en het ervaren van ademruimtes worden lichaam en geest, je denken en voelen meer in balans gebracht.
 
Je leert naar je lichaam te luisteren met een open geest: zonder oordeel of projectie. Zo merk je dat je door yoga uiteindelijk niet alleen groeit in kracht en souplesse, maar ook in zelfkennis en zelfvertrouwen...
 
En in je dagelijks leven zul je op verrassende wijze de vruchten gaan plukken van deze waardevolle investering in jezelf.
 
Kom gerust en volg een aantal lessen, dan zul je gaan ervaren wat Yoga & Iris met jou doet.

Je bent van harte welkom!


 
IRIS

Regelmatig hoor ik: 'Iris, jij bènt yoga!' 

 

Ik geloof in levensbestemming en op dit pad is mij ooit voorspeld dat yoga mijn bestemming is, nog lang voordat ik kennis met yoga had gemaakt.

 

Op mijn zoektocht naar vervulling ontmoette ik een yogalerares die me het antwoord wees op mijn innerlijke vraag. Zij bood mij de unieke gelegenheid om haar lessen over te nemen en dit vormde de aanleiding om yogadocente te worden. Dankjewel Ora!

 

Ik koos voor de vierjarige yoga-opleiding Amitabha van Maartje van Hooft. Hier leerde ik yoga werkelijk ervaren en een diepe verbinding met mezelf te maken. Dankjewel Maartje!

 

Door yoga heb ik de stille kracht in mezelf kunnen vinden en ik mag dit inmiddels al meer dan tien jaar vol liefde uitstralen en delen.

 

Voor jou is het belangrijk dat yoga die je volgt bij jóu past, want het is altijd een combinatie van yoga stijl & docent. Met Yoga & Iris bied ik je een ontspannen en veilige omgeving waarin jij jouw individuele yoga-pad kunt volgen, een pad dat zeer boeiend en verrijkend is.

bottom of page