top of page

Groepsuitje

WORKSHOPDAG OP VERZOEK 
YOGA & BOETSEREN  

Geniet van een bijzondere dag met familie, vrienden, vriendinnen of collega's. Kom met elkaar bij Yoga in the Woods op de Veluwe een wel heel bijzondere dag delen.

 

We gaan Yoga combineren met Boetseren. Gedurende deze 

workshop word je geïnspireerd tot het onbevangen stromen; met je handen in de klei en verdiepende mindfulness en yoga-oefeningen. Een unieke combinatie van Boetseren en Yoga in één workshop, waarbij je het NU tot expressie brengt in de klei. 

 

Deze workshop wordt je aangeboden door Iris van Vemden en Carin Terpstra. Carin is ontwerpster, beeldend kunstenares en docent beeldende vorming. Iris is yoga & meditatie docent, Reiki Master en mindfulness trainer.

 

De workshop begint met yoga & meditatie van Iris. In een aangenaam ritme van mindfulness meditaties en yoga-oefeningen word je begeleid om te landen in het moment & in jezelf. Je maakt contact met je diepere zijn; een mooie basis voor het intuïtief werken met klei.

 

Na deze ontspannen start nodigt  Carin je uit om te vertrouwen op je innerlijk weten en je handen een vrije vorm te laten boetseren. Onbevangen je handen laten gaan in je eigen unieke handschrift. Jouw kleibeeld zal je daarmee laten zien waar jij nù bent en hoe eigen jouw maakproces gevormd is.

 

Deze dag wordt verder geheel verzorgd en aangekleed met een verstillende wandeling in het bos en een (h)eerlijke biologische lunch.

Deze geheel verzorgde groepsdag duurt van 9.30 - 17.30 uur.

We hebben plaats voor maximaal 8 personen en de workshop is te boeken vanaf 5 personen.

 

Je betaalt € 550 voor 5 deelnemers en elke deelnemer extra betaalt € 75. Dit is natuurlijk inclusief kleibeeld, thee, lekkers en een biologische lunch.

Mocht je voor een andere invulling kiezen, laat het ons dan weten. We kijken dan samen wat er mogelijk is.

 

Informatie aanvragen kan door een mail te sturen aan:

 

Bellen mag ook 

  •   Iris:  06 - 81 2525 81   /   Carin:  06 - 57 2521 02

 

bottom of page