ONE DAY RETREAT

Samen met collega Jacqueline Beeren bieden we je een 'tot-jezelf-kom-dag' vol inspiratie en inzicht. Met yoga, meditatie, buitenlucht, bossen en verbinding. En niet te vergeten; (h)eerlijk eten.

 

Valt het jou ook op dat het bijna nergens meer echt stil is? Overal hoor je wel iets. Verkeer, muziek, buren...

 

Stilte is bijna iets zeldzaams geworden, terwijl we stilte echt nodig hebben om tot rust te komen. Want in de stilte kom je in contact met wat er onder de oppervlakte bij je leeft. Dan komt naar boven wat er werkelijk toe doet. Dingen waar je normaal gesproken aan voorbij gaat omdat je aan het ‘doen’ bent. 

 

Tijdens deze One Day Retreat gaan we de stilte in. Een dag waar je niets hoeft behalve genieten van fijne yogalessen, meditatie en lekker eten. Een dag waarop je je helemaal in jezelf kunt terugtrekken, naar de stilte die er altijd al is. En in die stilte kun je je hart horen fluisteren, je komt in contact met je intuïtie, met je innerlijk weten.

 

Een dag in de natuur heeft sowieso al een rustgevende werking op je lichaam en vermindert stress. In Japan hebben ze er zelfs een speciale benaming voor: shinrin-yoku, ofwel ‘bosbaden’, een ‘duik’ in het groen. We gaan het bos verkennen en we verbinden ons met de stilte van de natuur. Deze hele dag wordt er goed voor je gezorgd zodat jij alleen maar hoeft te zijn.

 

De buitenlucht, de yoga en de goede zorgen maken deze dag speciaal en zorgen ervoor dat je weer een stapje dichter bij jezelf komt. Ben jij er klaar voor?

Deze dag is geschikt voor iedereen die toe is aan ‘Me-Time’, tijd voor jezelf. Enige ervaring met yoga is wel fijn, maar zeker niet noodzakelijk.

 

Het thema van de dag wisselt per keer en is in afstemming met het seizoen van het moment.

        HET PROGRAMMA:

  • ontvangst met thee en lekkers

  • kennismaken en verbinden

  • een yogales met meditaties waarin we een intentie zetten voor deze dag, gevolgd door yoga- en ademhalingsoefeningen die je aandacht steeds meer naar binnen zullen brengen.

  • een (h)eerlijke stille lunch

  • een ontspannende (meditatieve) wandeling door het bos

  • een moment bewust stilstaan bij wat er in je leeft

  • een yin yoga les

  • yoga nidra (slapen terwijl je waakt)

  • gezamenlijke afsluiting met meditatie

 

We hebben plaats voor maximaal 8 personen.

Deze geheel verzorgde dag duurt van 10.00 - 18.00 uur en kost € 85,- per persoon, inclusief thee, verwennerijen en biologische lunch.

 

Er is nog geen nieuwe datum gepland.

Heb je wel interesse, laat het ons weten en stuur een bericht :